Winterbarbecue voor de jeugd en jongeren

De jongeren wilden eens iets anders dan de traditionele Kerstbroodmaaltijd voor aanvang van de Kerstavonddienst. Ze kwamen met het idee om een Winterbarbecue te houden op zondag 23 december van 17.00 tot 19.00 uur, buiten bij de kerk. Iedereen was dolenthousiast!

Er werd een grote partytent opgezet, een grote barbecue geregeld, tafels en stoelen neergezet en alles werd feestelijk aangekleed met lampjes, slingers en tafelversiering. Ook was er verwarming in de tent met gezellige kerstmuziek. Het thema was foute kersttrui. De opkomst was groot en zowat iedereen had een foute kersttrui aan. We waren met maar liefst 22 jeugd en jongeren! Geweldig!

Er was genoeg vlees, salade, stokbrood met kruidenboter, warme chocolademelk mét slagroom en frisdrinken. Toen we waren uitgegeten was er een leuke en grappige quiz in de kerk, speciaal voor deze gelegenheid gemaakt door Rick en Nine. We hebben erg veel gelachen en er allemaal wat van opgestoken. Al met al was het zeer geslaagd en super gezellig. Conclusie: volgend jaar weer een Winterbarbecue!

De jeugd en jongeren wensen iedereen een Gezegend, Gezond en Gelukkig Nieuwjaar!

Geen reacties

Voeg reactie toe