Verslag themadienst 3 februari met The Rising Hope

Op zondagmorgen 3 februari was een themadienst verzorgd door The Rising Hope met als thema: ‘Doe is ff normaal’. Tijdens deze dienst stond de vraag centraal: ‘Wat is normaal?’

In de dienst liet The Rising Hope prachtige liederen ten gehore brengen, zoals Big Fish. Daarnaast zongen we samen votum en groet. Ook werden de opwekkingsliederen zoals ‘Mijn hulp is van U Heer’ en ‘Tienduizend redenen’ samen gezongen.

Naast het zingen was er ook genoeg stof tot nadenken. Hoe gaan we met onze smartphone om? En hoe met onze Bijbel? Er was een interactief gedeelte met stellingen over de smartphone waarin de gemeente actief meedeed, inclusief de kinderen. Prachtig! Hierbij mochten we reageren op de stellingen met ‘Like’ en ‘Don’t like’. Ook werden er filmpjes vertoond over een jongen met weinig geduld, net als Jona, en liet zien hoe je kunt veranderen en dat God je niet loslaat wat er ook gebeurt.

The Rising Hope heeft een prachtige dienst verzorgd waarin we konden genieten, maar ook meer dan genoeg stof tot nadenken hadden gekregen. Na de dienst konden we napraten over de dienst met wat lekkers bij de koffie of thee.

Geen reacties

Voeg reactie toe