Kerkproeverij | Zondag 5 mei

Op zondag 5 mei om 9.30 uur is er in de Vrije Evangelische kerk Prinses Beatrixstraat 18 in Burgum een kerkdienst met een speciale invulling, die in het teken staat van kerkproeverij.

Heb jij de Passion gezien? Ben jij nieuwsgierig geworden en realiseer jij je dat het paasverhaal niet op zichzelf staat maar dat er meer moet zijn? Misschien behoor jij ook tot die mensen die in de buurt van hun vakantiebestemming wel eens een kerk bezoeken voor een moment van rust en bezinning. Zoek jij ook wel eens een moment van bezinning, maar ook van verbinding, inspiratie en samenzijn? Wil je eigenlijk wel eens echt weten wat er in de Bijbel staat? Als jij dat zoekt, kom dan op zondag 5 mei ‘Kerkproeven’ in de Vrije Evangelische kerk in Burgum. Ook al denk je nu direct ‘nee’. Wil je er toch nog eens over nadenken? Je bent van harte welkom. Proef van de Bijbel, geniet van mooie zang en orgelspel en ervaar de gemeenschap na afloop tijdens de koffie.

De Vrije Evangelische Gemeente is een open gemeenschap, waar aandacht is voor leven en geloven, geïnspireerd door de Bijbel.

Geen reacties

Voeg reactie toe