Nieuws

Sinterklaas Trendy Club

Op vrijdag 24 november hebben we met z’n allen bij Gerda thuis Sinterklaas gevierd.

We hadden een paar weken van tevoren lootjes getrokken. Iedereen moest een gedicht schrijven en je mocht ook een surprise om het cadeautje maken als je daar tijd voor had. Degene met het leukste gedicht en de mooiste surprise kregen een extra cadeautje van Gerda! We begonnen om 16.45 uur. We moesten met een dobbelsteen een 3 of een 6 gooien. Als je dat gooide mocht je een cadeautje voor een ander pakken. De tijd vloog voorbij en voor we het wisten was het al 17.45 uur! Iedereen was dik tevreden met de cadeaus. Er waren hele leuke en grappige gedichten en iedereen had flink zijn best gedaan om een mooie surprise te maken. De surprises waren: een smiley, twee keer het paard van Sinterklaas, een Ajax-shirt en een boek. Dominique had de mooiste surprise gemaakt (het paard van Sinterklaas) en Joël had het leukste gedicht geschreven. Het was weer supergezellig!

Groetjes van de kinderen van de Trendy Club:

David, Jarno, Jelmer, Dominique, Anoek, Lieuwkje, Djayden en Joël

Paasviering | afscheid en bevestiging nieuwe kerkenraadsleden

 

Succesvolle Fancy Fair

We kijken terug op een succesvolle Fancy Fair! Op zaterdag 8 april was er van alles te doen in ons gebouw. Er werden nieuwe spullen verkocht, mooie prijzen weggegeven met het draaiend rad en de kinderen konden cupcake versieren of geschminkt worden. Aan de bar werd er koffie, thee en fris, broodjes hamburger, zelfgemaakte soep en heerlijke cake verkocht.

Ook konden bezoekers de naam invullen op een nummer (1 t/m 50) waarna er een prijs werd verloot. Leden van onze gemeente zijn vooraf druk in de weer geweest om loten voor de Grote Verloting te verkopen. ’s Middags werden er 10 loten getrokken. De totale opbrengst van deze Fancy Fair is ruim €3300!

Een overzicht van de winnaars:
Wellnessmand: Tineke Rozema
Bloemstuk: Gosse Ytsma
Fruitmand: Gerbrich Nijdam
Spekjes raden: (111 stuks) Harm Dijkstra

Winnaars Grote Verloting:
10de prijs: lotnr. 1099 – fam. L. Klopstra, Burgum
9de prijs: lotnr. 0921 – Janke van der Let, Burgum
8ste prijs: lotnr. 1745 – fam. Kooi, Suwald
7de prijs: lotnr. 0680 – fam. Van der Heide, Burgum
6de prijs: lotnr. 1414 – fam. Van der Meer, Bolsward
5de prijs: lotnr. 1731 – fam. G. Nijhuis, Garyp
4de prijs: lotnr. 1233 – fam. S. Overal, Oldebroek
3de prijs: lotnr. 1874 – Petra Stelwagen, Burgum
2de prijs: lotnr. 2322 – Oeds Postma
1ste prijs: lotnr. 2299 – Erwin en Alice Ytsma, Nes (D)

Doopdienst zondag 29 januari

Op zondag 29 januari hadden we een speciale dienst. Kleine Ruben werd gedoopt door niemand minder dan zijn eigen pake Gosse Ytsma 🙂