TrendyClub

De TrendyClub van de Vrije Evangelische Gemeente Bergum is een hele gezellige club, bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 9 tot ongeveer 14 jaar. Op dit moment telt de club 7 kinderen. Je hoeft niet lid te zijn van de kerk om te mogen komen. Iedereen is welkom!

Walibi 2013 001

De club komt één keer in de twee weken, op vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur, bij elkaar in het lokaal naast de kerk. We openen met een stukje uit de ‘Zoutkorrel’ waarna we met het programma beginnen. Deze bestaat o.a. uit: nachtwacht, kranten-meppertje, koekhappen, bingoën, paas-eieren zoeken, kleien, kerststukjes maken, kussentje maken, t-shirt schilderen enz. We sluiten altijd af met het zingen van een gebed.

We hebben elk jaar als afsluiting van het seizoen een uitstapje. Afgelopen jaar zijn we met z’n allen naar attractiepark Walibi World geweest en op de terugweg hebben we lekker bij de Mc Donalds gegeten. We vieren ook elk jaar Sinterklaas. Dan trekken we lootjes en maken een gedichtje en surprise bij het cadeau. Voor het mooiste gedicht en de leukste surprise is er altijd een klein cadeautje. Op 24 december hebben we ’s avonds, voordat we naar de kerstavonddienst gaan, met de jeugd van de VEJO een gezamenlijke kerstbroodmaaltijd. Naast lekker eten en drinken wordt er altijd eenCAM00229[1] kerstverhaal voorgelezen en zingen we kerstversjes.

Lijkt het je wel wat? Kom dan een keertje langs! (VEG Bergum, Beatrixstraat 18 te Burgum).

Gerda van der Let-Veenstra
Roggegers 14
Burgum
0511-465497
dan-ger@hetnet.nl