Gezellige avond met draaiend rad en levend bingo

Op vrijdag 28 oktober hebben we een gezellige gemeenteavond met draaiend rad en levend bingo met elkaar gehad. Fijn om te zien dat de opkomst zo groot was (± 50 mensen)!

We begonnen rond kwart voor 8 met draaiend rad. Thony van der Veen praatte de boel aan elkaar terwijl de ene na de andere ronde voorbij kwam. Een aantal gemeenteleden had heerlijke baksels gemaakt (of laten maken) zoals appeltaart, slagroomtaart en cake of lekkere zelfgemaakte jam en sap. Ook het suikerbrood en oranjekoek ontbrak niet. Tussendoor waren er een paar kinderronde ’s met kinderprijzen en deed Gerda van der Let levend bingo met de aanwezigen. Degene die het langste geen nummer op de bingokaart goed had won een lekkere prijs. Ook waren er een paar troostprijzen. Op de tafels stonden lekkere hapjes en tegen een kleine vergoeding was koffie, thee, fris en cake te koop.

Om kwart over 10 was de avond afgelopen. De netto opbrengst van deze avond is € 868,70. Een prachtig bedrag! We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en gezellige avond. We willen iedereen dan ook hartelijk bedanken voor hun bijdrage in welke vorm dan ook!

Hartelijke groeten van de Bazaarcommissie

gezellige avond 01 gezellige avond 03 gezellige avond 02

Geen reacties

Voeg reactie toe