Zondag 16 feb. | Themadienst Exodus met Grootkoor Tytsjerksteradiel

Begint: zondag 16 februari 2020 om 09:30
Eindigt: zondag 16 februari 2020 om 11:00

Op zondag 16 februari om 9.30 uur zal tijdens de samenkomst het Oratorium ”Exodus” door Grootkoor Tytjerksteradiel worden uitgevoerd. Het koor (ca. 40 personen) en klein orkest (ca. 10 personen), bestaande piano, violist(en), fluit- en koperblazers, staat onder leiding van dirigent E. Willems. Lector in deze dienst, waarin ook samenzang met het koor zal plaatsvinden, is ds. W.M.M. Moonen.

Oratorium ”Exodus” wordt in de VEG Burgum uitgevoerd als mooie aanvulling op de bijbelstudie Oude Testament die gedurende het winterseizoen 2019  2020 door ds. Moonen wordt geleid hoewel het een op zich zelf staand muziekstuk is.Oratorium ”Exodus”, geschreven door Johan Bredewout, is een werk over het leven van Mozes en het volk Israël dat uit de Egyptische slavernij wordt bevrijd. Tijdens de uitvoering zullen de gezongen teksten meegelezen kunnen worden. U wordt dan ook van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Gezien de belangstelling bij voorgaande uitvoeringen van het Grootkoor Tytjerksteradiel is het raadzaam om tijdig voor de dienst aanwezig te zijn en een zitplaats in te nemen. Want ”Vol = Vol”!