Ouderenmiddag 60+

Begint: dinsdag 17 oktober 2017 om 14:30
Eindigt: dinsdag 17 oktober 2017 om 16:30

100 miljoen christenen in meer dan 50 landen betalen een hoge prijs voor hun geloof. In landen als Noord-Korea, China, Iran en Egypte worden zij gediscrimineerd, geslagen, gemarteld, gevangengezet of zelf gedood vanwege hun geloof. Toch gaat hun verhaal niet alleen over lijden, verdriet en hopeloosheid. Vervolgde christenen hebben een verhaal van moed dat u kunt horen.

Hun verhaal
Said Musa is een vervolgde christen uit Afghanistan. Hij zat gevangen, werd gemarteld, kwam uiteindelijk vrij maar moest vluchten. Tijdens zijn gevangenschap schreef hij een brief, voor alle christenen wereldwijd:

“Ik ben nu een zoon van God, dat geeft mij hoop en blijdschap. Ik verzoek jullie: draag vervolging geduldig en blijf in Hem tot het eind; gehoorzaam Zijn geboden en vertrouw op Jezus Christus. Draag vrucht. Mijn hart staat in vuur en vlam voor het Goede Nieuws”.

Vervolgde christenen kunnen hun verhaal zelf niet komen vertellen. Maar u kunt hun verhaal wel horen tijdens een presentatie van Open Doors op dinsdag 17 oktober 2017 . De spreker heeft gereisd naar landen waar christenen vervolgd worden, heeft vervolgde christenen ontmoet en kan vertellen over hun leefwereld en ervaringen.

Wij verwelkomen u graag deze middag, want hun verhaal is een inspiratie voor uw eigen leven. Aanvang: 14.30 uur.

Tot slot. Wij stellen voor om de collecte deze middag te bestemmen voor het werk van Open Doors. Zo draagt u bij aan de geestelijke ondersteuning en praktische hulp aan vervolgde christenen. Wij hopen dat u uw hart laat spreken, zodat wij hen met een gulle gift kunnen verblijden. Noteert u alvast de volgende ouderenmiddag in uw agenda? Die is staat gepland voor dinsdag 21 november 2017. In het maandblad van november volgt hierover meer informatie.