Gezinsdienst | Zondag 11 oktober

Begint: zondag 11 oktober 2015 om 09:30
Eindigt: zondag 11 oktober 2015 om 10:45

Wie ben jij in de kudde?
sheep-160041_1280Op zondag 11 oktober zal de ochtenddienst er weer anders uitzien dan normaal. We vieren dan namelijk een gezinsdienst! Het thema zal zijn: “Wie ben jij in de kudde?” Het gezin centraal in de kudde van Jezus. We gaan er samen met elkaar een feestelijke en gezellige dienst van maken die ook nog eens informatief is.

De plaats in de kudde
Centraal staat de kudde en ieders plaats daarin. Je kan je afvragen: wil ik wel bij die kudde horen, want dan moet je je houden aan de regels die de herder bepaalt. Of wil je liever vrij, zelfstandig zijn en je eigen gang kunnen gaan? Het zijn keuzes. Maar wie helpt je dan als er moeilijkheden of zoals we wel zeggen apen en beren op je weg komen? Ja, dit kan een interessante dienst worden. Hoe willen we staan in ons leven en dan ook kijken naar de mensen om je heen, dichtbij en veraf. Kun je zonder deze mensen? Kun je zonder God? Wie weet krijg je antwoord op deze vraag maar dan moet je er wel bij zijn dus laat het niet afweten en KOM!

Kom je ook?
Hoe het programma er uitziet is voor jullie nu nog een verrassing, maar we kunnen je vertellen dat het leuk wordt! Het kerkgebouw van de Vrije Evangelische Gemeente staat op de Prinses Beatrixstraat 18 en we beginnen om half 10 ’s ochtends. Hopelijk zien we jullie daar! Iedereen is van harte welkom.

Voorganger: Dhr. G. Ytsma uit Noardburgum
2e collecte: Diaconie