Zangavond ‘Nieuw leven?!’ Zondag 7 oktober

Thema: ‘Nieuw leven?!’
Spreker: dhr. Auke Hartstra uit Oudehaske
Met medewerking van het combo o.l.v. Dick Rusticus samen met zangeres Mirjam de Groot

Aanvang: 19:30 uur

Zangavond | Roept u maar 2.0

Een avond met veel zang uit de bundel van Johan de Heer, of uit ons “eigen” zangboekje met “100 liederen voor de samenzang”. U mag bepalen wat we gaan zingen. Spreker deze avond is Jan den Besten uit Hattem. Dirk Borneman begeleidt ons deze avond op het orgel.

We gaan het deze avond iets anders dan anders doen met een Roept u maar-dienst. In de hal krijgt u een briefje waarop u uw favoriete lied kunt schrijven. U kunt alvast gaan nadenken welk lied u wilt aanvragen om met z’n allen te zingen. Al deze briefjes worden verzameld en tijdens de dienst worden briefjes getrokken om te bepalen welke liederen we gaan zingen.

U bent van harte welkom op deze avond en wij zien ernaar uit u te mogen ontmoeten. De avond begint om 19.30 uur. Graag tot dan! Na afloop is er voor iedereen een kop koffie of thee met wat lekkers erbij, zodat u nog gezellig kunt napraten.

Werkgroep Zending en Evangelisatie

Zangavond met gospelband Soon Return

Het thema van deze zangavond is ‘Licht in de Duisternis’. In deze avonddienst hoopt de gospelband Soon Return uit Wouterswoude een optreden te verzorgen. Soon Return bestaat sinds 1992 en bestaat uit zes enthousiaste leden. Door muziek en zang proberen ze het mooie van het geloof aan iedereen over te brengen.

Spreker deze avond is dhr. Gert Elzen uit Meppel. De avond begint om 19.30 uur. Wij zien u allen graag deze avond. Na afloop van de dienst is er gelegenheid voor napraten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Zangavond | Zondag 1 oktober | Met Peter en Engbert

In deze eerste WZE-dienst van dit seizoen gaan Peter en Engbert Braam een optreden verzorgen. Peter en Engbert Braam worden ook wel “de Friese Simon en Garfunkel” genoemd. Dit komt door de sound van hun 2-stemmige zang begeleid op gitaar.

Spreker op deze avond is de heer Harm Renkema. Het thema van deze avond is: “Gods toekomst kleurt ons heden”.

Wij zien u allen graag deze avond. De avond begint wat later dan we gewend zijn, namelijk om 19.30 uur. Na afloop van de dienst is er gelegenheid voor napraten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Wanneer: zondag 1 oktober
Aanvang: 19.30 uur

Zangavond m.m.v. Gospelkoor Sjammasj

Zangavond ‘Waarom Pasen?’
Het gospelkoor Sjammasj uit Leeuwarden zal door middel van samenzang, schriftlezing, liederen en een korte overdenking stilstaan bij de vraag: Waarom Pasen? In een uurvullend programma zal gospelkoor Sjammasj proberen u het antwoord te geven op deze vraag. Wij zien u allen graag deze avond om 19.00 uur. Na afloop van de dienst is er gelegenheid voor napraten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Zangavond ‘Roept u maar!’

Een avond met veel zang uit de bundel van Johan de Heer. U mag bepalen wat we gaan zingen! Dirk Borneman begeleidt ons deze avond op het orgel en verder verleent ons eigen koor “De Lofstem” deze avond haar muzikale medewerking. Spreker op deze avond is Sietze Wijbenga uit Kootstertille.

U bent van harte welkom op deze avond en wij zien ernaar uit u te mogen ontmoeten. De avond begint om 19.00 uur. Graag tot dan!

Na afloop is er voor iedereen een kop koffie of thee met wat lekkers erbij, zodat u nog gezellig kunt napraten.

Concert Country Trail Band

Zangavond met Gospelkoor The Lightning Stars uit Ureterp

12932556_1179598245386585_6004064596272862433_n

Groeien?! Dat is het thema van deze zangavond. Gospelkoor The Lightning Stars uit Ureterp verzorgt deze avond een geheel dienstvullend programma. We denken na en zingen samen over dit thema. Geschikt voor jong en oud! Na de dienst nodigen we je uit voor een kopje koffie of thee. Graag tot ziens!

Datum: zondag 6 november
Tijd: 19.00 uur
Locatie: Vrije Evangelische Gemeente, Prinses Beatrixstraat 18 in Burgum

 

WZE Zangavond | Zondag 2 oktober

Israël-avond
De Werkgroep Zending en Evangelisatie organiseert op zondag 2 oktober 2016 een Israël-avond. Harry Kamphuis is deze avond onze gastspreker. Thema van deze avond is: “Israël en de eindtijd”
11222899_1109044902458132_1614207919532683536_n
Jiddische muziek door ‘Samoosara’
De avond wordt daarnaast muzikaal ondersteund door het Jiddisch muziekgezelschap “Samoosara” uit Lippenhuizen. Na afloop is er gelegenheid na te praten over het thema onder het genot van kopje koffie of thee.

Komt u ook?
Het belooft een boeiende avond te worden, dus mis het niet!
Wanneer? Zondag 2 oktober
Hoe laat? 19:00 uur
Waar? Prinses Beatrixstraat 18 in Burgum

Graag tot dan!

WZE-zangavond | M.m.v. brassband Excelsior

Spreker: Gosse Ytsma uit Noardburgum
Muzikale medewerking van brassband Excelsior uit Veenwoudsterwal

Aanvang: 19.00 uur