Fancy Fair

De Vrije Evangelische Gemeente in Burgum houdt vrijdag 11 oktober van 15.00 tot 18.00 uur een Fancy Fair aan de Prinses Beatrixstraat 18. 

Loop langs gezellige kraampjes met nieuwe spullen, doe mee met raadspelletjes en win bij het draaiend rad en maak kans op mooie prijzen. Ook kunnen bezoekers genieten van een lekker hapje of drankje bij de bar. 

Tussen 18.00 en 19.00 uur kunt u in de kerk een broodje hamburger of een kop heerlijke snert eten. ’s Avonds is er tot 22.00 uur draaiend rad met mooie prijzen.

Leden van de Vrije Evangelische Gemeente zijn druk in de weer geweest om loten te verkopen voor de grote verloting. Tussen 19.30 en 20.00 uur vindt de trekking plaats.

Er worden onder andere een tablet, luxe koffiezetapparaat en een diner bon van restaurant de Pleats weggegeven. De totale opbrengst van deze dag is bestemd voor de gebouwen en inventaris van de Vrije Evangelische Gemeente.

Open repetitieavond zangkoor ‘De Lofstem’

Op donderdagavond 26 september organiseert het bestuur van zangkoor De Lofstem een open repetitieavond. Om te kunnen voortbestaan is ons zangkoor dringend op zoek naar nieuwe leden. We willen u/jou daarom graag uitnodigen voor deze avond.

We repeteren van 19.45 tot 21.45 uur. U/je kunt dan eens vrijblijvend ervaren hoe een repetitieavond verloopt. Ook bestaat de mogelijkheid om met de kerst met ons mee te zingen. We treden op in onze eigen kerk op zondagochtend 22 december (4e advent). Hou je van zingen? Zing dan met ons mee! U/je bent van harte welkom!

Groeten, het bestuur van zangkoor De Lofstem

Kerstviering ouderen

Ouderenmiddag

Kerstmiddag ouderen

Ouderenmiddag

Bijbelstudie

Bijbelstudie

Ouderenmiddag 60+

100 miljoen christenen in meer dan 50 landen betalen een hoge prijs voor hun geloof. In landen als Noord-Korea, China, Iran en Egypte worden zij gediscrimineerd, geslagen, gemarteld, gevangengezet of zelf gedood vanwege hun geloof. Toch gaat hun verhaal niet alleen over lijden, verdriet en hopeloosheid. Vervolgde christenen hebben een verhaal van moed dat u kunt horen.

Hun verhaal
Said Musa is een vervolgde christen uit Afghanistan. Hij zat gevangen, werd gemarteld, kwam uiteindelijk vrij maar moest vluchten. Tijdens zijn gevangenschap schreef hij een brief, voor alle christenen wereldwijd:

“Ik ben nu een zoon van God, dat geeft mij hoop en blijdschap. Ik verzoek jullie: draag vervolging geduldig en blijf in Hem tot het eind; gehoorzaam Zijn geboden en vertrouw op Jezus Christus. Draag vrucht. Mijn hart staat in vuur en vlam voor het Goede Nieuws”.

Vervolgde christenen kunnen hun verhaal zelf niet komen vertellen. Maar u kunt hun verhaal wel horen tijdens een presentatie van Open Doors op dinsdag 17 oktober 2017 . De spreker heeft gereisd naar landen waar christenen vervolgd worden, heeft vervolgde christenen ontmoet en kan vertellen over hun leefwereld en ervaringen.

Wij verwelkomen u graag deze middag, want hun verhaal is een inspiratie voor uw eigen leven. Aanvang: 14.30 uur.

Tot slot. Wij stellen voor om de collecte deze middag te bestemmen voor het werk van Open Doors. Zo draagt u bij aan de geestelijke ondersteuning en praktische hulp aan vervolgde christenen. Wij hopen dat u uw hart laat spreken, zodat wij hen met een gulle gift kunnen verblijden. Noteert u alvast de volgende ouderenmiddag in uw agenda? Die is staat gepland voor dinsdag 21 november 2017. In het maandblad van november volgt hierover meer informatie.

60+ middag

Dinsdag 14 maart 2017 is er weer een ouderenmiddag. De middag begint om 14.30 uur. Doete Douma uit Opende komt dan vertellen over haar tijd als kosteres in Steggerda. Wij hopen u allen te mogen ontmoeten. U bent van harte welkom. Noteert u alvast de datum van de ouderenmiddag van april in uw agenda? Die staat gepland op dinsdag 25 april 2017.