Goede Vrijdag

Viering Heilig Avondmaal
Voorganger: ds. L. Oost uit Wergea
2e collecte: dankoffer H.A.

Aanvang: 19:30 uur

Paasviering | Zondag 21 april

Tijdens de Paasviering op zondagochtend 21 april zal er muzikale medewerking zijn van Gospelband Ichtus uit Franeker. Deze enthousiaste gospelband telt 4 leden: een gitarist, een bassist, een drummer en een zangeres. De band brengt een zeer gevarieerd repertoire; van ballad tot rock. Ook de kinderen worden niet vergeten. En dit allemaal tot eer van God, die hen het talent van muziek maken gegeven heeft.

Aanvang: 09:30 uur
Spreker: Jannie Dijkstra uit Ee
Na afloop van de dienst is er gelegenheid voor napraten onder het genot van een kopje koffie of thee

Eredienst zondag 28 april

Voorganger: dhr. J.H. Karelse uit Apeldoorn
2e collecte: Jeugdwerk

Zondagsschool

Kerkproeverij | Eredienst zondag 5 mei

Op zondag 5 mei om 9.30 uur is er in de Vrije Evangelische kerk Prinses Beatrixstraat 18 in Burgum een kerkdienst met een speciale invulling, die in het teken staat van kerkproeverij.

Heb jij de Passion gezien? Ben jij nieuwsgierig geworden en realiseer jij je dat het paasverhaal niet op zichzelf staat maar dat er meer moet zijn? Misschien behoor jij ook tot die mensen die in de buurt van hun vakantiebestemming wel eens een kerk bezoeken voor een moment van rust en bezinning. Zoek jij ook wel eens een moment van bezinning, maar ook van verbinding, inspiratie en samenzijn? Wil je eigenlijk wel eens echt weten wat er in de Bijbel staat? Als jij dat zoekt, kom dan op zondag 5 mei ‘Kerkproeven’ in de Vrije Evangelische kerk in Burgum. Ook al denk je nu direct ‘nee’. Wil je er toch nog eens over nadenken? Je bent van harte welkom. Proef van de Bijbel, geniet van mooie zang en orgelspel en ervaar de gemeenschap na afloop tijdens de koffie.

De Vrije Evangelische Gemeente is een open gemeenschap, waar aandacht is voor leven en geloven, geïnspireerd door de Bijbel.

Aanvang: 09:30 uur

Voorganger: mw. F. Wesseling-Schilstra uit De Tike
2e collecte: Diaconie

Zondagsschool